dimarts, 13 de desembre del 2016

EL CANT DE LA SIBIL.LA 2016

Altre any torna el cant de la Sibil.la a Ontinyent, la representacio d'aquest acte es veura a l'església de Santa Maria el 22 de desembre.

Menestrils Cant de la sibil.la

El grup de música antiga Menestrils i la Colla de Campaners, organitzadors del Cant de la Sibil.la, amb el suport de la parròquia de Santa Maria i el patrocini de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Ontinyent, tenen ja tots els preparatius a punt per a la representació, que una volta més s'acompanyarà de la interpretació dins de l'església de la “Dansa de la Mort” a càrrec del Grup de Danses d'Ontinyent.


Cant de la sibil.la

Sibil.la

Totes dues representacions, juntament amb les interpretacions de “les Campanes de la Sibil·la” i la “Marxa Processional”, conformen un espectacle medieval  que amb la col·laboració del Nou Orfeó, l’Agrupació Coral Llorens Barber d’Aielo de Malferit, l’Agrupació Musical d’Ontinyent, sent en total prop de 80 les persones que participaran a l’espectacle. Les veus solistes seran les de Laura Valls per la Dansa de la Mort, i pel Cant de la Sibil·la Consol Rico junt a Laura Valls ha hagut de substituir a Cecila Blanquer,  per patir una lesió , sota la direcció musical de Francesc Tortosa.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada